DESPRE NOI

INVATA PENTRU VIITORUL TAU!S.C. PROFI TOP GENERAL S.R.L. desfasoara cursuri de formare profesionala adresate adultilor, fiind autorizata de Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale, prin Comisiile de autorizare judetene.
Suntem o companie 100% privata, cu capital romanesc, avem o experienta foarte bogata in calificarea/ recalificarea fortei de munca.


Programul cursurilor de calificare profesionalaProcesul de formare profesionala organizat in conformitate cu standardele de pregatire profesionala sau ocupationale pentru ocupatia respectiva, se desfasoara flexibil, in functie de programul de lucru al cursantilor sau de orarul de functionare al unitatilor, in timpul saptamanii sau in week-end. Organizam cursuri de calificare, specializare sau de perfectionare profesionala si la sediile societatilor comerciale.

Va punem la dispozitie formatori cu experienta.Practica de pregatire profesionala se poate realiza si in societatile comerciale din care provin cursantii, sau prin repartizarea lor in unitati de prestigiu. Cursantii au la dispozitie suporturi de curs de specialitate, materiale auxiliare adaptate la cerintele existente pietei muncii atat interna cat si internationala.

In taxa de scolarizare sunt incluse:- Taxa de inscriere;
- Taxa de desfasurare a cursului;
- Taxa de examinare;

 

CALIFICAREA REPREZINTA SIGURANTA UNUI LOC DE MUNCA


Alege cursul care ti se potriveste si profita acum de cele mai avantajoase preturi. Locurile sunt limitate.


CONTACTEAZA-NE